https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/bij ons in de mais.JPG

Gastenboek


De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

29-08-2019 10:45
Geert en Annie de Krom  (Ha;steren)
Beste Piet en Lucie.
Wij hebben genoten op de Landschote Hoeve.Het was echt top.Bedankt voor de
lekkere eitjes.

Geert en Annie
09-06-2018 14:12
Mieke Verheugen  (Gorile)
De Landschotse Hoeve is een heerlijke rustige plek, in een prachtig deel van Brabant bij heel vriendelijke gastvrije mensen. Neem als het kan een fiets mee want je kunt hier naast lekker wandelen op de heide ook eindeloos fietsen.
Een aanrader!
Groetjes Mieke en Joost
25-10-2017 15:53
Jeannette van Steenbergen  (Rijsbergen)
Heerlijk lang weekend gehad op de Landschotse Hoeve. Hartelijke ontvangst. App. Wit Holland is zeer ruim en compleet met goede bedden en een grote tuin. Vooral geschikt voor een rolstoelgebruiker met een aangepaste badkamer en aanrecht. Het was zeer fijn dat wij onze 2 hondjes mochten meenemen.
De boer geeft graag een rondleiding op de boerderij.
In de omgeving is genoeg te beleven, ligt recht tegenover De Landschotse heide. In Oirschot vindt je leuke restaurantjes. Safaripark De Beekse Bergen ligt vlakbij. Vanaf Herberg In den Bockenreyder in Esbeek loopt een rolstoelroute door het bos en kun je lekker lunchen. Wij komen zeker nog een keer terug. Groetjes Ludo & Jeannette
01-07-2017 13:11
Roger Depickere  (Brugge (België))
Het verblijf op de landschotse hoeve was een voltreffer. Vriendelijke mensen waarmee je een praatje kon doen. Het appartement;KeienHurk; was ruim en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Op de boerderij kon je de kippen, geitjes, kalfjes en koeien bekijken. Tof dat je het melken van de koeien ook kan meemaken. De locatie is ook een aanrader om te wandelen en fietsen. In het algemeen een aanrader voor mensen met interesse voor het platteland. Bedankt voor het aangename verblijf. Groeten Roger & Chris.
04-01-2017 19:51
Winny  (Oud Beijerland)
Het zit er weer op, het was weer heerlijk en wat fotograferen betreft viel ik met mijn neus in de boter… het was schitterend aan de overkant, Bedankt voor de mooie bos bloemen en snoepjes voor de honden, knap dat jullie mijn verjaardag zo goed onthouden. Gezellig ook de kerstboom en overal mooie kerststukken buiten. Zelfs de kippen hadden weer hun best gedaan op de eitjes.
Moest lachen om Isis, ze wist precies waar ze was, ondanks dat we de vorige keren boven zaten ging ze meteen na binnenkomst voor het raam staan om de katten op te wachten. Eentje heeft zich een paar keer laten zien, maar vond het daarna welletjes… is toch verstandiger geworden in de loop van de jaren…
Maar maak dat een whippet wijs…. Isis bleef staan waar ze stond en ik heb haar mandje voor het raam moeten zetten, anders was ze alle dagen op haar pootjes blijven staan.
Graag tot de volgende keer en groetjes van Winny, Bonhomme en Isis.
Bericht 1-5 van 77.