https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/bij ons in de mais.JPG

Gastenboek


De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

21-10-2016 15:25
Sharon & Daan Glorie  (Heemskerk)
Na onze bruiloft heerlijk een weekje bij kunnen komen op de Landschotse Hoeve. We hadden ons geen betere huwelijksvakantie kunnen voorstellen. Ontzettend genoten in het apartement en van het boerenleven. Ontzettendgenoten van de dieren & de omgeving. We zijn helemaal tot rust gekomen en we zijn zeker van plan om volgend jaar weer tetug te komen!

Dikke 10+
25-09-2016 18:18
Winny, Corry en Annerese  (Oud Beijerland)
Na een paar rustige jaarwisselingen met de honden bij jullie te hebben doorgebracht was het ontzettend leuk ook eens met twee vriendinnen en hun honden van de schitterende omgeving te kunnen genieten in een ander jaargetijde. We hebben prachtige wandelingen gemaakt met de honden, die net zo genoten als wij!
De appartementen waren natuurlijk ook weer super netjes, petje af hoor!
Heerlijk om 's nachts de bosuilen weer te horen en het steenuiltje op het erf zorgde al helemaal voor een extra kick! Ik hoop dat het een vaste bewoner gaat worden.
Groetjes van Winny, Corry en Annerese en de whippets Bonhomme, Isis, Thalys, Deejee en Benji.
11-09-2016 19:52
Klaas-Jan, Petra en Veerle  (Harderwijk)
Een verblijf op de Landschotsehoeve is echt een aanrader! Onze dochter van 1,5 heeft de tijd van haar leven gehad op de boerderij. Driemaal daags een rondje langs alle dieren :) Maar ook wij vonden het erg leuk om mee te kunnen kijken (en een keer te helpen) op de boerderij. Daarnaast is appartement Wit Holland zeer compleet en luxe ingericht en voor mindervalide mensen erg geschikt. Tel daarbij de vriendelijkheid en gastvrijheid op van de familie en dan zijn alle ingrediënten compleet voor een aangenaam verblijf. Voor herhaling vatbaar!
13-08-2016 19:06
André /Mayck Toelen  (Boxtel)
Onze jongen en ik hebben genoten van de gastvrijheid, de mooie omgeving en het uitstekend verzorgt appartement. we komen zeker nog eens terug om een paar dagen te genieten,
14-07-2016 16:39
Gea Boom  (Wapenveld)
We hebben 3 dagen genoten.Appartement, mooi en fris.En van alles voorzien.
En goede matrassen.Mooie omgeving en veel gefietst.
Groet, Annet en Gea.
Bericht 6-10 van 76.