https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/bij ons in de mais.JPG

Gastenboek


De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

02-07-2016 22:10
Serena Ramdass  (Gouda)
Super mooie appartementen. Alles was al inbegrepen! Snoepjes, verse eieren, handoeken, washandjes zelf een stofzuiger!! Super!! En de badkamer was mooi schoon toen we aankwamen! Een dikke 10.0 voor jullie!!
08-04-2016 16:50
Hilde Nuyens  (Turnhout)
Licht en luchtig appartement, tuin volledig omheind voor de hond. Recht tegenover natuurgebied en nog vele wandelingen in de buurt. Gastvrij onthaal en alle uitleg die je wenst over het melkveebedrijf. Een echte aanrader!

Hilde, Bauke en Zadro, de hond
15-03-2016 18:19
Sabine  (Hoek van Holland)
Beste Sharon en familie,

Net terug van 3 dagen heerlijk wandelen in jullie prachtige omgeving. Kilometers kan je hier zeker maken!! Zeker de kroegjes route in omgeving Oirschot. Een pluim voor jullie mooie appartement, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Over compleet eigenlijk, wij zouden het waarderen met een 10+.
Wellicht tot ziens en al het beste gewenst van Lieneke, Annelies, Francien en Sabine uit Hoek van Holland
04-01-2016 00:18
Winny   (Oud Beijerland)
Lieve mensen, wat was het weer fijn om, nu al weer voor de derde keer, de jaarwisseling bij jullie door te brengen. Geweldig dat er zelfs een verjaardagscadeautje voor mij klaar stond, een mooi fotolijstje met de foto van Isis zoals ze vorig jaar vanonder haar dekentje en vanachter glas naar jullie katten zat te kijken. Een lieve kaart en snoepjes voor de honden, het voelde echt een beetje als thuiskomen.
Zelfs de kippen hadden weer hun best gedaan om op tijd lekkere eitjes te leggen…
Samen met de honden heb ik weer genoten van de prachtige natuur en het weer werkte ook helemaal mee. Whoopy, mijn oudje van 14 vond het allemaal heel wat, maar heeft toch alle wandelingen meegelopen en er zichtbaar van genoten.
De jaarwisseling zelf was misschien met iets meer geluid dan voorgaande jaren, maar de hondjes waren rustig en dus is de missie weer helemaal geslaagd.
Graag weer tot volgend jaar, groetjes en liefs van Winny, Whoopy, Bonhomme en Isis.
11-10-2015 08:50
Dini Diepenveen en Rob Verdoes  (Haarlem)
Wij hebben weer een prachtige midweek doorgebracht op de landschotse hoeve wij hebben genoten van alle dieren maar in het bijzonder van de moeder poes en haar twee jonge poesjes,de woning is prachtig , de omgeving erg mooi, en wij hebben ook fijne excursie gedaan, wij komen zeker weer terug op de Landschotse Hoeve Bedankt voor de gastvrijheid
vriendelijke groet,
Dini en Rob
Bericht 11-15 van 76.