https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/bij ons in de mais.JPG

Gastenboek


De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

19-04-2015 13:51
Lien, Lander en Kobe  (België, Stekene)
Dank je wel voor de schitterende paasvakantie! Zowel mijn jongens, onze hond en ikzelf hebben enorm genoten! Met de hond het mooie natuurdomein ontdekt. De jongens hebben zich mogen uitleven in het bos, tussen de kalfjes en de andere dieren. Nu de 2de keer bij jullie op vakantie te komen, zijn we het nog niet beu!! Tilburg moeten we nog ontdekken, de andere speelboerderijen in de buurt lonken nog! Elke ochtend benieuwd in de ontbijtmand gluren om te zien wat er in zit. Dank je wel voor de super gastvrijheid en het geduld met de kinderen en hond!!!
12-04-2015 16:29
Ivo, Martine, Eveline en Amélie  (Hove/België)
We hebben het bijzonder naar onze zin gehad. Wat een prachtig en ruim appartement. Volledig aangepast voor onze jongste dochter in de rolstoel. We danken jullie voor de hartelijke ontvangst. Wat een luxe:opgedekte bedden, handdoeken aanwezig,... en lekker verse eitjes en chocolade eitjes in de Paasboom. We hebben veel gewandeld over de rolstoeltoegankelijke paden. Mooie natuur! We komen zeker terug om te fietsen en voor Amélie de rolstoelfiets uit te proberen! We gaan ook nog naar de tentoonstelling van de zeefdrukken want de kunstwerkjes in het appartement vonden we heel leuk. Er valt nog veel te beleven op de boerderij, in de omgeving en de steden zoals Tilburg en 's Hertogenbosch dus ... tot ziens.
04-01-2015 13:37
Winny   (Oud Beijerland)
Alweer voor de tweede keer heb ik met mijn honden de jaarwisseling bij jullie doorgebracht.
Heerlijk wat een rust, geen paniek bij mijn beestjes en je weet nauwelijks welke tijd van het jaar het is. Om 12 uur wist ik het weer, dat wel, maar het duurde maar even en was ver weg.
Het weer zat mee en de omgeving is nog steeds even schitterend. De honden (en ik ook) hebben genoten van de lange wandelingen met af en toe zicht op een konijntje en overal konijnenkeutels als snack. Heb ze maar aan de riem gehouden..
Moet zeggen dat poes van jullie ook voor de nodige hilariteit zorgde. poes at van de vetbollen die voor het raam hingen.. de twee jongste honden waren niet meer bij het raam weg te slaan, haha, jagen vanachter glas en bij de verwarming, hoe verwend kan een whippet zijn??
Heel erg bedankt weer voor het verblijf in jullie fijne appartement, voor de walnoten om te kraken en de verse eitjes. Graag tot volgend jaar.
Groetjes van Winny, Whoopy, Bonhomme en Isis
31-10-2014 22:02
Rozemarijn, Peter en Hilde  (Leiden)
Wat konden we heerlijk uitrusten op de Landschotse Hoeve! We voelden ons bijzonder welkom, werden betrokken bij het werk op de boerderij, maar hadden ook alle privacy als we dat wensten. Onze dochter (1,5) genoot van de geitjes, kippen, paarden kalfjes en koeien en zeker van het jonge poesje dat even in ons appartement mocht komen spelen. De prachtige heide achter de boerderij was heerlijk om te wandelen. Het appartement was mooi en goed verzorgd. Dank voor een heerlijk weekend, voor herhaling vatbaar!
20-10-2014 18:52
Rob&Paola&Loek  (Stein)
Wat hebben wij genoten van het weekend bij jullie op de boerderij ; Het appartement is van alle gemakken voorzien. Kleding uitpakken, tandenborstel op de badkamer en je bent er thuis. De eerste avond werd er op de deur geklopt: er gaat een koe kalveren. Als jullie willen kunnen jullie komen kijken. Wat bijzonder ; De volgende ochtend mocht Loek meehelpen op de tractor en die avond ook nog in de melkput geholpen. Wat is hij trots op zijn melk-diploma ; Op weg naar huis vroeg hij: Wanneer gaan we weer naar de boerderij? Toen we naar huis gingen was hij namelijk nog niet uitgespeeld met de kist vol speelgoed tractors en hij had nog wel willen meehelpen. Een dikke 10 familie Beers
Bericht 26-30 van 79.