https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/bij ons in de mais.JPG

Gastenboek


De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

31-10-2014 22:02
Rozemarijn, Peter en Hilde  (Leiden)
Wat konden we heerlijk uitrusten op de Landschotse Hoeve! We voelden ons bijzonder welkom, werden betrokken bij het werk op de boerderij, maar hadden ook alle privacy als we dat wensten. Onze dochter (1,5) genoot van de geitjes, kippen, paarden kalfjes en koeien en zeker van het jonge poesje dat even in ons appartement mocht komen spelen. De prachtige heide achter de boerderij was heerlijk om te wandelen. Het appartement was mooi en goed verzorgd. Dank voor een heerlijk weekend, voor herhaling vatbaar!
20-10-2014 18:52
Rob&Paola&Loek  (Stein)
Wat hebben wij genoten van het weekend bij jullie op de boerderij ; Het appartement is van alle gemakken voorzien. Kleding uitpakken, tandenborstel op de badkamer en je bent er thuis. De eerste avond werd er op de deur geklopt: er gaat een koe kalveren. Als jullie willen kunnen jullie komen kijken. Wat bijzonder ; De volgende ochtend mocht Loek meehelpen op de tractor en die avond ook nog in de melkput geholpen. Wat is hij trots op zijn melk-diploma ; Op weg naar huis vroeg hij: Wanneer gaan we weer naar de boerderij? Toen we naar huis gingen was hij namelijk nog niet uitgespeeld met de kist vol speelgoed tractors en hij had nog wel willen meehelpen. Een dikke 10 familie Beers
12-09-2014 21:41
Nel en Annelies Middendorp  (Rotterdam)
Wij kijken terug op een bijzonder gezellige week op de Landschotse Hoeve. De vriendelijkheid en gastvrijheid van de fam. Beers was groots. Het appartement voelde al direct bij binnenkomst thuis door de gezellige inrichting. We hebben genoten van ons dagelijks ontbijt, we hebben ons lekker laten verwennen daarmee.Het meekijken bij het melken en de zeer enthousiaste uitleg van zoon Thijs was zo leuk en interessant. Lieve mensen, ga zo door. Jullie doen het goed!!!
De weergoden waren ons ook goedgezind, dus we hebben heel veel van de mooie omgeving kunnen zien. Wie weet tot ziens en bedankt voor alles.
12-09-2014 16:37
Maurice en Diana de Bruin  (Wolphaartsdijk)
Wij waren op zoek naar een slaapgelegenheid dicht bij mijn vriendin die op een camping staan en na flink zoeken kwamen we terecht bij deze hoeve. Al bij aankomst waren wij aangenaam verrast door de mooie locatie en appartement. Erg netjes, schoon en zelfs een wasmachine. We voelden ons direct thuis en ook onze honden Bumper en Snuffel hadden het prima naar hun zin. Fam Beers bedankt voor jullie gastvrijheid en we komen zeer zeker weer logeren. Oja de melk is heerlijk! Ik heb ook nog wat leuke kiekjes gemaakt van de koeien en kalfjes, mochten jullie interesse hebben: clowntje31@gmail.com
29-08-2014 12:40
Derks)
Het werd een groot succes: die 4 dagen logeren met mijn kleindochters Sophie (9) en Maaike (5) op de Landschotse Hoeve. Als grootmoeder wilde ik de kinderen graag laten voelen hoe het is om op een boerderij met dieren te logeren. We hadden daarvoor geen beter adres kunnen treffen!
Behalve dat de familie De Beers erg aardig en gastvrij is, is men ook heel kindvriendelijk. De meisjes mochten alles meemaken en helpen waar dat kon: mee op de tractor bij het ophalen van voer voor de koeien, mee in de melkkelder, zien van...en uitleg bij....de geboorte van een kalfje, zorgen voor de konijntjes. Genieten van de koeien, de geitjes en de juist uitgekomen kuikens.We zijn veel te weten gekomen, want de boer en zijn zoon Thijs was geen moeite te veel om te vertellen en antwoorden op al onze vragen. Op een grote trampoline konden Sophie en Maaike hun energie goed kwijt, ze vonden het prachtig. Ze hadden het hier zo goed naar hun zin dat ze overdag niet meer weg wilden voor uitstapjes.
Bericht 26-30 van 76.