https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/bij ons in de mais.JPG

Gastenboek


De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

12-09-2014 16:37
Maurice en Diana de Bruin  (Wolphaartsdijk)
Wij waren op zoek naar een slaapgelegenheid dicht bij mijn vriendin die op een camping staan en na flink zoeken kwamen we terecht bij deze hoeve. Al bij aankomst waren wij aangenaam verrast door de mooie locatie en appartement. Erg netjes, schoon en zelfs een wasmachine. We voelden ons direct thuis en ook onze honden Bumper en Snuffel hadden het prima naar hun zin. Fam Beers bedankt voor jullie gastvrijheid en we komen zeer zeker weer logeren. Oja de melk is heerlijk! Ik heb ook nog wat leuke kiekjes gemaakt van de koeien en kalfjes, mochten jullie interesse hebben: clowntje31@gmail.com
29-08-2014 12:40
Derks)
Het werd een groot succes: die 4 dagen logeren met mijn kleindochters Sophie (9) en Maaike (5) op de Landschotse Hoeve. Als grootmoeder wilde ik de kinderen graag laten voelen hoe het is om op een boerderij met dieren te logeren. We hadden daarvoor geen beter adres kunnen treffen!
Behalve dat de familie De Beers erg aardig en gastvrij is, is men ook heel kindvriendelijk. De meisjes mochten alles meemaken en helpen waar dat kon: mee op de tractor bij het ophalen van voer voor de koeien, mee in de melkkelder, zien van...en uitleg bij....de geboorte van een kalfje, zorgen voor de konijntjes. Genieten van de koeien, de geitjes en de juist uitgekomen kuikens.We zijn veel te weten gekomen, want de boer en zijn zoon Thijs was geen moeite te veel om te vertellen en antwoorden op al onze vragen. Op een grote trampoline konden Sophie en Maaike hun energie goed kwijt, ze vonden het prachtig. Ze hadden het hier zo goed naar hun zin dat ze overdag niet meer weg wilden voor uitstapjes.
27-08-2014 21:36
fam Huizer  (Den Bommel)
We hebben fijne dagen gehad bij jullie !!
Bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorg,het appartement was prima en zag er goed, schoon en verzorgd uit.
De omgeving is prachtig ,we hebben mooie fiets tochten gemaakt en de meiden hebben mooie bosritten gemaakt met de paarden.
Sharon en Thijs de stalling en de wei voor de paarden was ook prima geregeld door jullie. We hopen zeker nog eens terug te komen, eventueel ook met de paarden.
Ook de geboorte van het kalfje was een mooie ervaring ! Piet bedankt voor de gezellige gesprekjes !
16-08-2014 20:34
Natasha en Dinand  (Amsterdam )
We hebben een fantastische vakantie gehad! Fam. Van Beers, ga zo door!!!
16-08-2014 15:28
familie de Vogel  (Hendrik-ido-ambacht)
net terug van een midweek in appartement Wit Holland.
Wat een heerlijke plek, mooi appartement, alles erop en eraan. We voelden ons direct op ons gemak en onze vakantie kon gelijk beginnen.
Keurig omheinde tuin voor onze honden!Onze kinderen(3 en 8 jaar) hebben zich geen moment verveeld, iedere dag mee op de tractor om de koeien te voeren en meehelpen de kalfjes te voeren.Ook mochten we kijken bij het melken van de koeien en kregen de kinderen een officieel Melkdiploma! Echt superleuk! We zijn echt warm ontvangen door de familie op de boerderij en zelfs verse groenten uit eigen moestuin.
Wij hebben in ieder geval enorm genoten van het boerenleven en de rust van de omgeving.
We gaan zeker gauw weer eens terug!
Bericht 31-35 van 78.