https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/bij ons in de mais.JPG

Gastenboek


De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

29-07-2014 17:36
harongi famely  (israel)
We stayed in an apartment a few days
The apartment is very spacious
Equipped with everything needed
Generous hosts
We toured the farm. Milking cows.
We wanted to stay more but has not been
Highly recommend
Maybe go back to a time
05-06-2014 22:06
Eemlustlaan  (Eemnes)
Wij waren hier met mensen met een beperking waarvan drie rolstoelers. In de voorbereidingen verliep de communicatie erg prettig en waren ze erg behulpzaam met het regelen van hulpmiddelen zoals douche/po-stoel, tillift etc. Een geweldige week gehad erg mooie boerderij. Je mag overal kijken en voor mensen met een beperking zijn de dieren erg leuk. Wij hadden de combinatie van beneden en boven appartement dit was erg fijn. Voor rolstoelers genoeg ruimte beneden en ook voor alle hulpmiddelen genoeg ruimte. Centrale ligging met leuke activiteiten in de omgeving! Dankjulliewel voor de gastvrijheid!!
05-05-2014 18:45
ottevaere Marie-Anne  (Kortrijk (Belgie))
Een heerlijk weekend met kinderen en kleinkinderen ,na een bezoek aan de Efteling op vrijdag en de Beekse bergen op zaterdag konden we savonds gezellig samen zitten en hebben we met zijn allen genoten van de prachtige vakantiehoeve! Alles piekfijn in orde !de kleinkinderen mochten helpen bij de koetjes en kalfjes,ze kregen zelfs een echt melkdiploma en later mee op de tractor .Toen ze afscheid namen waren er traantjes ,maar we komen zeker terug !bedankt !
groetjes;opa Frans ,oma Marie-Anne ,Valerie ,Michiel ,Delphine ,Lukas en Marie
29-04-2014 16:20
Heidi  (Chaam)
Een heerlijk paasweekend doorgebracht op de boerderij. De combinatie van de twee appartementen was voor onze twee gezinnen ideaal. De kinderen maakten hun eigen plekje boven en wij konden beneden ongestoord bijkletsen. Alles zag er zeer netjes uit. En opgemaakte bedden: wat een zaligheid!
De jongste kinderen vonden het erg leuk om de koeien mee te melken.
Dank jullie wel familie van Beers!

groeten van Joƫlle, Heidi en de kinderen
05-01-2014 20:23
Winny Gevers  (Oud Beijerland)
Tegen iedereen die het wilde horen had ik gezegd dat ik rond de jaarwisseling met de hondjes ging schuilen tegen het vuurwerk in een hutje op de hei...
Nou, jullie mooie appartement was heel veel meer dan een hutje op de hei. Maar het belangrijkste voor mij was dat het rustig genoeg zou zijn voor mijn whippets en dat was het! Iets van herrie hoor je overal wel in de verte, maar de honden hadden er nauwelijks last van en na lange wandelingen in de schitterende omgeving lagen ze iedere avond in "coma"! Het mooie weer werkte nog eens extra mee en zo werd een periode waar ik eigenlijk best een hekel aan heb, toch nog een fijne tijd.
Heel veel dank ook voor het vertrouwen dat ik zomaar met al mijn honden welkom was en... tot volgend jaar!

Groetjes van Winny, Olivier, Whoopy, Bonhomme en Isis.
Bericht 36-40 van 78.