https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/bij ons in de mais.JPG

Gastenboek


De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

05-05-2014 18:45
ottevaere Marie-Anne  (Kortrijk (Belgie))
Een heerlijk weekend met kinderen en kleinkinderen ,na een bezoek aan de Efteling op vrijdag en de Beekse bergen op zaterdag konden we savonds gezellig samen zitten en hebben we met zijn allen genoten van de prachtige vakantiehoeve! Alles piekfijn in orde !de kleinkinderen mochten helpen bij de koetjes en kalfjes,ze kregen zelfs een echt melkdiploma en later mee op de tractor .Toen ze afscheid namen waren er traantjes ,maar we komen zeker terug !bedankt !
groetjes;opa Frans ,oma Marie-Anne ,Valerie ,Michiel ,Delphine ,Lukas en Marie
29-04-2014 16:20
Heidi  (Chaam)
Een heerlijk paasweekend doorgebracht op de boerderij. De combinatie van de twee appartementen was voor onze twee gezinnen ideaal. De kinderen maakten hun eigen plekje boven en wij konden beneden ongestoord bijkletsen. Alles zag er zeer netjes uit. En opgemaakte bedden: wat een zaligheid!
De jongste kinderen vonden het erg leuk om de koeien mee te melken.
Dank jullie wel familie van Beers!

groeten van Joƫlle, Heidi en de kinderen
05-01-2014 20:23
Winny Gevers  (Oud Beijerland)
Tegen iedereen die het wilde horen had ik gezegd dat ik rond de jaarwisseling met de hondjes ging schuilen tegen het vuurwerk in een hutje op de hei...
Nou, jullie mooie appartement was heel veel meer dan een hutje op de hei. Maar het belangrijkste voor mij was dat het rustig genoeg zou zijn voor mijn whippets en dat was het! Iets van herrie hoor je overal wel in de verte, maar de honden hadden er nauwelijks last van en na lange wandelingen in de schitterende omgeving lagen ze iedere avond in "coma"! Het mooie weer werkte nog eens extra mee en zo werd een periode waar ik eigenlijk best een hekel aan heb, toch nog een fijne tijd.
Heel veel dank ook voor het vertrouwen dat ik zomaar met al mijn honden welkom was en... tot volgend jaar!

Groetjes van Winny, Olivier, Whoopy, Bonhomme en Isis.
21-10-2013 20:06
Van Son  (Nieuwegein)
We zijn net terug een heerlijk weekend. Wij en de onze jongens ( 9 en 11 jaar) hebben genoten. De mannen vonden het heerlijk om mee te helpen; ze mochten veel doen op de boerderij: helpen bij het koeien melken, met de tractor mee, kalfjes voeren en de stal in, om deze schoon te maken. Er werd rustig de tijd genomen om van alles uit te leggen.
Ons verblijf in Wit Holland was heerlijk. Een ruim, verzorgd appartement, sfeervol ingericht met een groot terras. De omgeving met bos en heide aan de overkant is prachtig.
De hele familie Beers is zeer gastvrij en nemen de tijd voor je: er was extra speelgoed, zalige chocolade melk en we kregen voor de terugweg een lift aangeboden naar het dorp. Waarvoor Dank!!
Een verblijf hier is echte aanrader! We waren nog niet vertrokken of onze jongens vroegen of we nog eens terug komen. Nou graag!

Groeten familie Van Son
02-10-2013 18:50
Els en Cor Gerritsen  (Middelbeers)
Familie van Beers

Wij wensen jullie heel veel succes met de nieuwe vakantieboerderij. Helaas kunnen wij niet op de opendag komen, maar de foto's geven een goed beeld en de omgeving kennen wij natuurlijk al als heel mooi.

groeten Els en Cor Gerritsen
Bericht 36-40 van 76.