https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/rolstoel03.jpg
https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/sfeer/mindervalide.jpg

Mindervaliden

 Op vakantie met een beperking een probleem?
Bij ons niet!!

Het ruime appartement op de begane grond (‘Wit Holland’) is zo ingericht dat mindervaliden hier gemakkelijk kunnen verblijven.

Naast de drempelloze vloeren zijn er verschillende aanpassingen aangebracht. De schakelaars zijn laag geplaatst en de keuken is in hoogte verstelbaar. Er zijn schuifdeuren geplaatst als toegang tot de slaapkamer en badkamer. Ook zijn er verstelbare bedden aanwezig.

De badkamer beschikt over een open douche, aangepaste wastafel en toilet. Er zijn wandbeugels geplaatst. Een doucherolstoel is aanwezig eveneens als een verschoningsbrancard.
De boerderij zelf is goed toegankelijk voor mindervaliden. De meeste stallen zijn rolstoelvriendelijk en gemakkelijk bereikbaar.

In het nabijgelegen natuurgebied zijn diverse rolstoelpaden aanwezig welke u
toegang bieden tot de mooie bossen en vennen.   

Eventuele hulpmiddelen kunnen aangevraagd worden via Welzorg. Het is ook mogelijk om vanuit Welzorg transport te regelen voor uw eigen hulpmiddelen. Meer informatie hierover kunt u aanvragen bij gastvrouw Lucie.
 
Uw thuiszorg wordt vakantiezorg:

Heeft u of iemand binnen uw gezin een beperking of (chronische) ziekte?  En wilt u er toch samen even tussenuit, waarbij uw thuiszorg mee verhuist naar uw vakantieadres? Dat kan! Vakantieboerderij de Landschotse Hoeve doet mee aan het project ‘Een vakantie zonder zorgen, in De Brabantse Kempen’. Onze accommodatie is gescreend op toegankelijkheid. En we bieden in samenwerking met Joriszorg de gewenste thuiszorg op onze locatie aan. Dit wordt snel en eenvoudig voor u geregeld. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of klik op onderstaande button: