Het ruime appartement op de begane grond Wit Holland is zo ingericht dat mindervaliden hier gemakkelijk kunnen verblijven. 
Naast de drempelloze vloeren zijn er verschillende aanpassingen aangebracht. De schakelaars zijn laag geplaatst en de keuken is in hoogte verstelbaar. Er zijn schuifdeuren geplaatst als toegang tot de slaapkamer en badkamer. Ook zijn er verstelbare bedden aanwezig. Op verzoek kunnen wij een hoog/laag bed plaatsen. 

De badkamer beschikt over een open douche, aangepaste wastafel en toilet. Er zijn wandbeugels geplaatst. Een doucherolstoel is aanwezig.
De boerderij zelf is goed toegankelijk voor mindervaliden. De meeste stallen zijn rolstoelvriendelijk en gemakkelijk bereikbaar.

In het nabijgelegen natuurgebied zijn diverse rolstoelpaden aanwezig welke u toegang bieden tot de mooie bossen en vennen.   

Eventuele hulpmiddelen kunnen aangevraagd worden via uw hulpmiddelenleverancier. Meer informatie hierover kunt u aanvragen bij gastvrouw Lucie.

Uw thuiszorg wordt vakantiezorg:
Heeft u of iemand binnen uw gezin een beperking of (chronische) ziekte?  En wilt u er toch samen even tussenuit, waarbij uw thuiszorg mee verhuist naar uw vakantieadres? Dat kan! Onze accommodatie is gescreend op toegankelijkheid. En we bieden in samenwerking met plaatselijke zorginstellingen de gewenste thuiszorg op onze locatie aan. Dit wordt snel en eenvoudig voor u geregeld. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Het toegankelijkheidsrapport van onze vakantieboerderij, uitgevoerd door een onafhankelijk expert, vindt u hier terug.