https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/bij ons in de mais.JPG

Gastenboek


De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

04-01-2017 19:51
Winny  (Oud Beijerland)
Het zit er weer op, het was weer heerlijk en wat fotograferen betreft viel ik met mijn neus in de boter… het was schitterend aan de overkant, Bedankt voor de mooie bos bloemen en snoepjes voor de honden, knap dat jullie mijn verjaardag zo goed onthouden. Gezellig ook de kerstboom en overal mooie kerststukken buiten. Zelfs de kippen hadden weer hun best gedaan op de eitjes.
Moest lachen om Isis, ze wist precies waar ze was, ondanks dat we de vorige keren boven zaten ging ze meteen na binnenkomst voor het raam staan om de katten op te wachten. Eentje heeft zich een paar keer laten zien, maar vond het daarna welletjes… is toch verstandiger geworden in de loop van de jaren…
Maar maak dat een whippet wijs…. Isis bleef staan waar ze stond en ik heb haar mandje voor het raam moeten zetten, anders was ze alle dagen op haar pootjes blijven staan.
Graag tot de volgende keer en groetjes van Winny, Bonhomme en Isis.
02-01-2017 13:43
Ingrid  (Eindhoven)
Lieve mensen, mijn complimenten voor appartement de keienhurk en het verblijf! Het appartement is schoon en zeer compleet ingericht en aan alles is gedacht en er stonden zelfs heel lief verse eitjes op tafel bij aankomst! Zeer vriendelijke en gastvrije mensen die geduldig alle vragen beantwoorden ondanks hun drukke werkzaamheden. Ik heb zelfs de geboorte van een stiertje mee mogen maken wat voor mij een wereld ervaring was! Mijn zoon en ik mochten ook bij het melken van de koeien meekijken. Eindelijk eens een rustige jaarwisseling voor de hondjes. Het vuurwerk wat ik hoorde mag geen naam hebben. Zo'n verschil met de stad. Daarom voor jullie een dikke 10! En heel graag weer tot het einde van dit jaar dan komen we graag weer terug! Groetjes Ingrid Shiva Mimi en Indi.
21-10-2016 15:25
Sharon & Daan Glorie  (Heemskerk)
Na onze bruiloft heerlijk een weekje bij kunnen komen op de Landschotse Hoeve. We hadden ons geen betere huwelijksvakantie kunnen voorstellen. Ontzettend genoten in het apartement en van het boerenleven. Ontzettendgenoten van de dieren & de omgeving. We zijn helemaal tot rust gekomen en we zijn zeker van plan om volgend jaar weer tetug te komen!

Dikke 10+
25-09-2016 18:18
Winny, Corry en Annerese  (Oud Beijerland)
Na een paar rustige jaarwisselingen met de honden bij jullie te hebben doorgebracht was het ontzettend leuk ook eens met twee vriendinnen en hun honden van de schitterende omgeving te kunnen genieten in een ander jaargetijde. We hebben prachtige wandelingen gemaakt met de honden, die net zo genoten als wij!
De appartementen waren natuurlijk ook weer super netjes, petje af hoor!
Heerlijk om 's nachts de bosuilen weer te horen en het steenuiltje op het erf zorgde al helemaal voor een extra kick! Ik hoop dat het een vaste bewoner gaat worden.
Groetjes van Winny, Corry en Annerese en de whippets Bonhomme, Isis, Thalys, Deejee en Benji.
11-09-2016 19:52
Klaas-Jan, Petra en Veerle  (Harderwijk)
Een verblijf op de Landschotsehoeve is echt een aanrader! Onze dochter van 1,5 heeft de tijd van haar leven gehad op de boerderij. Driemaal daags een rondje langs alle dieren :) Maar ook wij vonden het erg leuk om mee te kunnen kijken (en een keer te helpen) op de boerderij. Daarnaast is appartement Wit Holland zeer compleet en luxe ingericht en voor mindervalide mensen erg geschikt. Tel daarbij de vriendelijkheid en gastvrijheid op van de familie en dan zijn alle ingrediënten compleet voor een aangenaam verblijf. Voor herhaling vatbaar!
Bericht 16-20 van 88.