https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/bij ons in de mais.JPG

Gastenboek


De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

04-01-2016 00:18
Winny   (Oud Beijerland)
Lieve mensen, wat was het weer fijn om, nu al weer voor de derde keer, de jaarwisseling bij jullie door te brengen. Geweldig dat er zelfs een verjaardagscadeautje voor mij klaar stond, een mooi fotolijstje met de foto van Isis zoals ze vorig jaar vanonder haar dekentje en vanachter glas naar jullie katten zat te kijken. Een lieve kaart en snoepjes voor de honden, het voelde echt een beetje als thuiskomen.
Zelfs de kippen hadden weer hun best gedaan om op tijd lekkere eitjes te leggen…
Samen met de honden heb ik weer genoten van de prachtige natuur en het weer werkte ook helemaal mee. Whoopy, mijn oudje van 14 vond het allemaal heel wat, maar heeft toch alle wandelingen meegelopen en er zichtbaar van genoten.
De jaarwisseling zelf was misschien met iets meer geluid dan voorgaande jaren, maar de hondjes waren rustig en dus is de missie weer helemaal geslaagd.
Graag weer tot volgend jaar, groetjes en liefs van Winny, Whoopy, Bonhomme en Isis.
11-10-2015 08:50
Dini Diepenveen en Rob Verdoes  (Haarlem)
Wij hebben weer een prachtige midweek doorgebracht op de landschotse hoeve wij hebben genoten van alle dieren maar in het bijzonder van de moeder poes en haar twee jonge poesjes,de woning is prachtig , de omgeving erg mooi, en wij hebben ook fijne excursie gedaan, wij komen zeker weer terug op de Landschotse Hoeve Bedankt voor de gastvrijheid
vriendelijke groet,
Dini en Rob
09-10-2015 01:50
Annie en Ben Nelemans  (Moordrecht)
Laatste week september met onze twee honden in appartement Wit Holland gelogeerd. Onze dochter en schoonzoon zijn twee dagen geweest. Doordat haar bevalling zich aandiende zijn ze naar huis vertrokken.. Wij zijn zeer tevreden over appartement Wit Holland, ruim en van alle gemakken voorzien. Je ziet dat er aandacht en zorg is besteed aan de inrichting. Het enige dat wij misten was een diepvriesvak in de koelkast. Wellicht kan een klein kastje in de bergkast worden geplaatst. Er is een ruime goed omheinde tuin, zodat je met een gerust hart de honden buiten kunt laten. Je kunt fijn wandelen op de mooie Landschotse Heide, die al meteen aan de overkant van de straat begint. Je verblijft op een in bedrijf zijnde boerderij waar je overal rond kunt kijken. Leuk was het koeien melken. We zijn zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Fam. van Beers was zeer attent bij de geboorte van onze kleinzoon. Kortom, wij, en ook onze dochter en schoonzoon, zijn zeer tevreden.
20-08-2015 10:45
S. Beers  (Wilnis)
We hebben een heerlijke tijd gehad bij jullie! Van tevoren hadden we al bedacht dat we mee wilden helpen bij het melken, en we hadden niet gedacht het zo leuk te vinden! Echt een aanrader voor dierenliefhebbers. Verder is het natuurgebied heerlijk om te wandelen. Dankjewel voor de gastvrijheid,

Hartelijke groet,

Sandra
31-07-2015 22:01
Lenn Vie Arman en Annemarie  (Leeuwarden)
We zijn inmiddels een week terug van onze geweldige vakantie in het prachtige appartement Witholland. En er is geen dag voorbij gegaan zonder terug te denken aan deze geweldige 3 weken in de Landschotse Hoeve. Ons zoontje Lenn heeft de tijd van z'n leven gehad. Bijna elke dag mee op de trekker van boer Piet. De dieren eten geven, het land maaien. Elke ochtend overheerlijke verse eieren rapen. Wat een belevenissen. Ook ons dochtertje heeft genoten van de kippen, geiten, konijnen en de kalfjes! Springen op de trampoline en voetballen in de prachtige tuin. De kinderen hebben genoten en wij als ouders dus ook! Een ontspannen vakantie in een ruim en comfortabel appartement in een prachtige omgeving. En niet te vergeten boer Piet, zijn vrouw Lucie, Sharon en Thijs maken dit alles extra bijzonder om hun liefde voor het boerenleven te delen met de gasten. Bedankt voor de gastvrijheid! Graag tot ziens.
Groeten,
Vie Arman Annemarie maar vooral van Lenn! :)
Bericht 16-20 van 78.