https://www.landschotsehoeve.nl/uploads/images/achtergronden/bij ons in de mais.JPG

Gastenboek


De tekst uit de afbeelding invoeren: (*)
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

09-07-2015 22:29
Yolanda  (Hoogeveen)
Heerlijke vakantie gehad in appartement Wit Holland. Veel ruimte en volledig aangepast. Genoten op ons eigen terras, zelfs onze hond had vakantie op het eigen grasveld. Prachtige omgeving, goede rolstoelpaden en gezellige terrassen. We hebben de Brabantse gastvrijheid ervaren. Lucie en Piet zijn fantastisch en de verse eitjes waren heerlijk. Kortom, een aanrader en wij komen zeker terug!
28-04-2015 19:13
Silvester, Tessa, Sanne Ruben  (Zierikzee)
Wat een leuk weekend hebben we gehad! . De kids hebben genoten op de boerderij en waren niet weg te krijgen bij de kalfjes en de koeien. Het helpen op de boerderij was natuurlijk ook helemaal top, een mooie ervaring voor ze. Ook voor ons was het interessant om te zien hoe het er aan toe gaat op een melkveebedrijf. Bedankt voor de gastvrijheid en we komen zeker weer terug!
19-04-2015 13:51
Lien, Lander en Kobe  (België, Stekene)
Dank je wel voor de schitterende paasvakantie! Zowel mijn jongens, onze hond en ikzelf hebben enorm genoten! Met de hond het mooie natuurdomein ontdekt. De jongens hebben zich mogen uitleven in het bos, tussen de kalfjes en de andere dieren. Nu de 2de keer bij jullie op vakantie te komen, zijn we het nog niet beu!! Tilburg moeten we nog ontdekken, de andere speelboerderijen in de buurt lonken nog! Elke ochtend benieuwd in de ontbijtmand gluren om te zien wat er in zit. Dank je wel voor de super gastvrijheid en het geduld met de kinderen en hond!!!
12-04-2015 16:29
Ivo, Martine, Eveline en Amélie  (Hove/België)
We hebben het bijzonder naar onze zin gehad. Wat een prachtig en ruim appartement. Volledig aangepast voor onze jongste dochter in de rolstoel. We danken jullie voor de hartelijke ontvangst. Wat een luxe:opgedekte bedden, handdoeken aanwezig,... en lekker verse eitjes en chocolade eitjes in de Paasboom. We hebben veel gewandeld over de rolstoeltoegankelijke paden. Mooie natuur! We komen zeker terug om te fietsen en voor Amélie de rolstoelfiets uit te proberen! We gaan ook nog naar de tentoonstelling van de zeefdrukken want de kunstwerkjes in het appartement vonden we heel leuk. Er valt nog veel te beleven op de boerderij, in de omgeving en de steden zoals Tilburg en 's Hertogenbosch dus ... tot ziens.
04-01-2015 13:37
Winny   (Oud Beijerland)
Alweer voor de tweede keer heb ik met mijn honden de jaarwisseling bij jullie doorgebracht.
Heerlijk wat een rust, geen paniek bij mijn beestjes en je weet nauwelijks welke tijd van het jaar het is. Om 12 uur wist ik het weer, dat wel, maar het duurde maar even en was ver weg.
Het weer zat mee en de omgeving is nog steeds even schitterend. De honden (en ik ook) hebben genoten van de lange wandelingen met af en toe zicht op een konijntje en overal konijnenkeutels als snack. Heb ze maar aan de riem gehouden..
Moet zeggen dat poes van jullie ook voor de nodige hilariteit zorgde. poes at van de vetbollen die voor het raam hingen.. de twee jongste honden waren niet meer bij het raam weg te slaan, haha, jagen vanachter glas en bij de verwarming, hoe verwend kan een whippet zijn??
Heel erg bedankt weer voor het verblijf in jullie fijne appartement, voor de walnoten om te kraken en de verse eitjes. Graag tot volgend jaar.
Groetjes van Winny, Whoopy, Bonhomme en Isis
Bericht 21-25 van 76.